Jaarprogramma voor niet-praktijkhoudende huisartsen

Samen met Humo voor huisartsen en Jeroen Bosch Huisartsen organiseren wij een jaarprogramma voor niet-praktijkhoudende huisartsen. Ons doel? Jou als huisarts de tools en kennis bieden die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen over je professionele toekomst.

Bijeenkomsten Q2: wanneer, waar en wat

25 april 2024, Oss

Wat staat er in de financiële jaarrekening van de praktijk? Deze bijeenkomst biedt je een unieke kans om inzicht te krijgen in de financiële aspecten van de huisartsenpraktijk.

29 mei 2024, Eindhoven

Hoe kun je je vak verrijken? Inspirerende voorbeelden uit de regio’s om op een andere manier inhoud te geven aan het huisartsen vak komen aan de orde. Praktijk Medisch Kwartier Eindhoven is één van de sprekers. Daarnaast zijn ook Buurtdokters en Doccs aanwezig!

18 juni 2024, locatie volgt

Altijd al meer willen weten over de regio waar je werkzaam bent? We nemen je mee de regio in en sluiten af met een gezellige zomerborrel.
14.00u-17.00u: kennismaking regio
17.00u-19.00u: zomerborrel
Kosten: voor deze bijeenkomst geldt een inschrijftarief.

Alle bijeenkomsten (behalve de kerstborrel en de zomerborrel) vinden plaats van 18.30 – 20.30 uur, vanaf 18.00 uur ben je welkom en zorgen wij voor wat te eten.