Vacature starterspool

Ben jij klaar met de huisartsopleiding en wil jij jezelf oriënteren op de mogelijkheden die er zijn als huisarts in de regio Zuidoost Brabant? Dan is de starterspool van Stroomz wellicht iets voor jou!

Wat biedt de starterspool jou?

Een unieke kans! Je werkt gedurende twee jaar op verschillende plekken binnen Stroomz waarbij je iedere 6 maanden van plek wisselt. Bijvoorbeeld eerst een periode in een Stroomz praktijk in een randgemeente, daarna een periode in een Stroomz centrum in de stad. We stellen samen met jou een programma samen.

Zo ervaar je hoe het is om een eigen praktijk te hebben én proef je aan het werken in loondienst met patiënten op naam binnen een grote organisatie. Zo ontdek je wat jouw talenten zijn en waar deze het beste tot zijn recht komen.

In de praktijk of het centrum maak je deel uit van het team; zo sluit je aan bij overleggen van de maatschap of het huisartsenteam. Binnen Stroomz ben je welkom bij bijeenkomsten van de Kamer huisartsen en het Raadhuis1.

We nodigen je van harte uit deel te nemen aan alle scholingen die we voor huisartsen organiseren.

Als je wil, is het mogelijk dat een mentor van LHV of een coach je gedurende het traject begeleidt. We kijken samen met je wat het beste past bij jouw situatie, wensen en verwachtingen.

Je treedt tijdens deze periode in dienst van Stroomz. Wij zetten voor jou de voorwaarden op een rij en ontzorgen je. Eventueel is er onder voorwaarden een ZZP-schap mogelijk.

Meer weten? Klik snel door op onderstaande button!