Van droom naar werkelijkheid: meld je aan voor de masterclass praktijkhouderschap

Een eigen praktijk met een vaste patiëntenpopulatie opbouwen. Een team leiden, motiveren en begeleiden. Zélf aan het roer staan en keuzes maken die bij jou en jouw praktijk passen. Lijkt jou dit iets maar twijfel je nog over deze keuze? Wil je graag van ervaren praktijkhouders leren wat praktijkhouderschap nou echt betekent? Of wil je je optimaal voorbereiden op je toekomst als praktijkhouder?

Samendokteren start in het najaar van 2024 met de 5e groep van de masterclass praktijkhouderschap.

Zelfstandig praktijkhouderschap

Wij geloven in de waarde en de kracht van het zelfstandig praktijkhouderschap.

De masterclass – een reeks van 8 bijeenkomsten verdeeld over 1 jaar – is bedoeld voor huisartsen die overwegen om zelfstandig praktijkhouder te worden maar graag meer willen weten over wat daarbij komt kijken.

Dit ga je leren

Met de masterclass bereid je je optimaal voor op het zelfstandig praktijkhouderschap. Je leert over alle facetten van het vak van praktijkhouder. Dit doe je in een vaste groep van 10-13 deelnemers die veelal in dezelfde situatie zitten als jij en zich beraden op een volgende stap in hun carrière. Je bouwt door deelname aan de masterclass dan ook een mooi netwerk op. Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: verantwoordelijkheden van de praktijkhouder, het lezen van de jaarrekening en personeelsmanagement.

Uiteindelijk werk je je eigen visie voor jouw toekomstige praktijk uit. Daarnaast is er binnen het programma volop ruimte voor intervisie met je medestarters en voor het ontmoeten van potentiële stoppers.

Heb je interesse in deze masterclass? Geef je dan op via info@samendokteren.nl